Voor noodgevallen kan u

ons bereiken op het nummer

011 600 781

info@znk-windmolders.be

Over ons

Het kantoor is ontstaan in 1973 door dhr. Windmolders Louis die verzekeringen verkocht in bijberoep. Algauw werd het hem duidelijk dat de verzekeringswereld zijn passie was en nam daardoor de beslissing om voltijds verzekeringen te doen.

 

In 1981 heeft hij spijtig genoeg de fakkel moeten doorgegeven aan zijn zoon Windmolders Patrick, die als jonge knaap al in deze wereld thuishoorde.
Na een periode van hard werken, heeft hij zich ook toe toegespitst op de vastgoedwereld. Bijgevolg richtte hij in 1990 het vastgoedkantoor WIMOVA NV op.
Hierin koos hij voornamelijk voor het semi-rentmeesterschap, en dit zowel voor externe eigenaars als hemzelf. Later heeft hij zich ook gespecialiseerd om in- en verkoop te doen.

 

In het jaar 2015 werd de fakkel overgedragen aan Windmolders Tom, die tot op heden nog steeds zaakvoerder is.

 

Het kantoor is in deze tijdspanne uitgegroeid tot een vaste waarde in regio Limburg en wordt beheerd door een jong en dynamisch team, waarin iedereen de nodige vakkennis tot zijn recht kan laten komen.

intro image
curving background
Tom Windmolders

Tom Windmolders (02/12/1981)

Huidige zaakvoerder / productie-, en schadebeheer verzekeringen

Tom is de spil van het kantoor, die ervoor zorgt dat ieder van ons team ondersteunt wordt. Hij leidt het kantoor, maar houdt zich specifiek bezig met de productie van de verzekeringen, alsook beleggingen.

Kelly Van der Cammen (03/06/1985)

Vastgoedadviseur verhuur & verkoop / boekhouding

Door haar jarenlange ervaring, kent zij de methode en de aanpak in de vastgoedwereld. Dit zowel voor verhuur als verkoop. Mede dankzij haar, is ons kantoor uitgegroeid tot het kantoor wat het vandaag is.

Medewerker Kelly Van Der Cammen

Wendy van Roy (06/04/1996)

Vastgoedadviseur verhuur & verkoop

Wendy is onze jongste kracht, maar ondanks haar jonge leeftijd mag zij zeker niet onderdoen aan haar collega’s. Zij is hoofdzakelijk gespecialiseerd in het commerciële gedeelte. Zij werkt nauw samen met zowel Kelly, als met Tom.

Romina Rizzo (10/10/1987)

Schadebeheer verzekeringen / boekhouding

Romina is een échte administratieve duizendpoot. Heeft u vragen? Zij zal alle zaken van A tot Z uitwerken. Zij zal alles op alles zetten om uw schadedossier met succes te behartigen. Zij werkt nauw samen met zowel Patrick, als met Ellen.

Medewerker Elllen Wynants

Ellen Wynants (25/07/1980)

Productiebeheer verzekeringen

Ellen is onze nieuwste werkkracht, maar dankzij haar 21-jarenlange carrière weet zij u dagelijks met raad en daad bij te staan. Zij doet voornamelijk productie, maar kan u ook helpen met eventuele vragen betreffende schadezaken.

Patrick Windmolders (15/01/1953)

Gepensioneerd zaakvoerder

Op dhr. Windmolders kan ons team nog iedere dag rekenen, dit zowel verzekeringstechnisch als vastgoed gerelateerd. Vooral voor specifieke zaken, is hij door zijn jarenlange ervaring een grote meerwaarde in ons kantoor.

Medewerker Patrick Windmolders
curving background